famakerberg

paulina åkerberg

En mysig tur och på bättringsväg 

Gokväll! 

Vi kom hem för ca 1h efter att ha varit iväg och kikat på ett hus som låg utanför stan! 🙂 Det var fruktansvärt bra läge, fin miljö och mysigt överlag. Redan påvägen fick jag en bra magkänsla. Så vi var där i typ 45min och prata och kika runt. 😇 Vi får se hur vi gör och vad som bestäms! 

Nu är det snart dags för läggning av lilleman och slö i soffan för våran del. Jag känner mig lite bättre faktiskt och det är jävligt gött! 🙌🏻  tagit en dos nässpray nu också så jag hoppas det släpper ordentligt i bihålorna under kvällens gång. Slängde i en hårfärg förut också då det blev lite för mörkt när jag färga sist, nu slutade det i brandgult efter det men sova med silver balsam i så gör det susen! 👏🏻

Jag tror ni får nya inlägg imorgon igen. Då vi ska ta igen oss i soffan ikväll. 🙂 Så jag önskar er en fin kväll! 

Puss🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
famakerberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. famakerberg
      famakerberg

      Jättespännande! 😇 Detta är ett hus vi ska hyra isf tills vi hittar ett hus att köpa, så vi får se vad som sker🙂❤️

stats