famakerberg

paulina åkerberg

Glädje dag❤️

Jag måste nästan börja inlägget med att skriva att jag är så fruktansvärt lycklig och glad! Idag fick jag sms av världens bästa Hanna där hon skicka bild på bebis!!! Hon och Thomas har idag fått en dotter!! ❤️  Sådan lycka och chock jag fick i kroppen när smset kom. Jag kunde inte ta in att hon fått bebis! Jag fotades nyss henne haha! Men gud vad glad jag blev & jag var hos Amanda när smset kom. Gud vilken lycka och jag måste bara säga ; ALL LYCKA till nya familjen! ❤️ Så fruktansvärt glad för eran skull och varma kramar från oss! 

Så! Hihi. Jag körde ut till Amanda idag vilket resulterade i ett onödigt men “stort” tjafs i bilen. Visst jag kan se nu att det kunde vart onödigt men samtidigt inte. Jag tycker samtidigt att det var fruktansvärt onödigt och jag blev så arg. Det är nog första gången jag verkligen kände att jag inte ville prata eller se Robbin för tillfället. Det var nog första “bråket” vi haft som verkligen kändes och märktes av som inte slutade. I vanliga fall tjafsar vi sen “skiter” vi i att vi tjafsat, vi sopar det under mattan. Men denna gången gjorde vi inte det, utan när vi kom fram så släppte han av oss så åkte han. Jag brydde mig inte alls för stunden, tog nog 1.5 h innan jag kände att jag ens kunde svara tillbaka på ett sms.  Under tiden han var iväg så lekte Liam och Caily och jag fick springa upp och passa lilleman hela tiden för han skulle peta i ögonen på caily och köra på henne med gåstolen och ah jösses vad han höll på! Mitt kaffe hann bli kallt kan jag säga. Sen iaf kom hjärtat efter om och men med mat och Mattias kom hem så vi käkade allihopa.


🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Sen slingade jag Amandas hår & hoppas på att det blir så pass ljust för henne så hon kan använda sig av silver balsam. Liam lyckades somna 1h på kvällen så han är svår att lägga just nu. Men tillslut går det! 🙌🏻

Hoppas ni få en fin kväll! 

Puss 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
famakerberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats