Mamma mage - app  | paulina åkerberg
famakerberg

paulina åkerberg

Annons

Mamma mage – app 

Idag laddade jag ner mamma mage – appen. Så imorgon tänkte jag köra igång med stegen man ska göra så man kommer någonstans! Motivationen fanns tydligen inte tillräckligt där så får hoppas att detta kan göra susen och hjälpa till lite på traven och nu när vädret har varit värdelöst så har det inte blitt några promenader utan mys inne istället. 


Jag håller tummarna för att det kommer gå att komma igång nu. Hade vart så skönt att få bukt på det överflödiga som blir efter en förlossning🙈 jag kommer dock ta det i min egna takt! Så inget jag kommer stressa igenom, tanken är att klara alla 10stegen med PW’s sidan om sen när stegen är klara så blir det kanske gymmet. Mjukstarta lite där igen. Beror helt på hur vardagen kommer se ut! 

Förövrigt så sitter jag bänkad i soffan med en pratglad lilleman som varit vaken i 2h nu. Jag hoppas han somnar utav trötthet snart, han får ligga och joddla ifred. Bäst att inte svara honom just nu så han förstår att det är natten, har även släckt ner så han förstår att det är kvällen. Vi får se hur lång tid det tar idag. Jag är nöjd bara jag klarar natten🙋🏼🙈. 

Ska be hjärtat göra toast när han kommer hem igen så får det bli kvällsmacka sen bingen. Imorgon får vi fin besök av Jennifer och hennes lille. Ska bli trevligt & jag hoppas liam är lika glad imorgon som han var idag. 💙 kommer underlätta så! 

Hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi imorgon igen! 

Pussss! 💕 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
famakerberg

Kommentera

Annons
stats