famakerberg

paulina åkerberg

Övningsköra och besöka vän 

God förmiddag🌸

Idag är en bättre dag hittills. Humöret svajar la men det är inte så konstigt, 🙃 men illamåendet är inte lika illa, däremot så är yrseln kvar och jag blir ostabil stundvis. Så det hoppas jag lägger sig snart. Jag missade ju en dag med antibiotikan där för jag kräktes m.m så tog tablett idag igen så kuren blir klar. Sen hoppas jag verkligen att jag är så pass pigg så jag klarar jobba i helgen som kommer. Känns jobbigt och inte kunna prestera sitt bästa nu, men som jag alltid sagt – hälsan kommer i första hand! 

Tanken är att jag ska övningsköra då vi ska hälsa på Amanda & Caily idag🌸 Inte träffats på jättelänge!! Så ska bli kul och skönt. Behöver nog lite syre och komma ut lite också. Sen känns det bättre att jag får köra så jag slipper bli illamående av hjärtats körning. 🙈 haha! Det är väldigt lätt hänt när jag inte är kry. Sen missade jag ju körlektionen då jag blev dålig så det sög en aning, men har en bokad nästa vecka så det känns okej ändå. Ska försöka köra så mycket som möjligt nu. 

Midsommar på Fredag!! Vad har ni för planer? Vi ska till Mamma på förmiddagen och äta och umgås sen på eftermiddagen/kvällen åker vi hem och firar lite själva med god mat och så. 🌸💏 Känns ändå skönt. Blir kul då det är Liam’s första midsommar! Mysigt!! 

Hoppas ni får en fin dag! 

Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
famakerberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats